Westerlaan 1a, 8071 EA Nunspeet

Welkom bij Restaurant Italia in Nunspeet!

We heten u van harte welkom in ons restaurant aan de Westerlaan 1a te Nunspeet.

Hier geniet u van lekker eten in een gezellige mediterrane sfeer. De muurschilderingen, houtskoolbarbecue en uitgebreide menukaart maken deze unieke ambiance compleet.

Even snel eten of uitgebreid dineren, alles kan. Al ruim 30 jaar bakt Mario de lekkerste pizza’s van Nunspeet. Maar ook voor pasta’s, shoarma, spare-ribs en overheerlijke Italiaanse vis- en vleesgerechten bent u bij ons aan het juiste adres.
De avond afsluiten met een lekkere tiramisu of ijscoupe met ambachtelijk Italiaans schepijs van een superieure kwaliteit.

U ziet de pizzabakker aan het werk en de kinderen kunnen kleuren of worden gepromoveerd tot assistent pizzabakkers.
Speciale wensen, bijzondere gelegenheid of beperkingen door een dieet, in overleg is bijna alles mogelijk.

Reserveren is met name gewenst bij grote gezelschappen en op feestdagen.

Nick
Lees verder
Top zaak! Heb hier heerlijk gegeten alles smaakte vers. Deze pizzeria staat zeker in mijn top 3. Goede bediening. Alles was er snel terwijl het aardig vol zat.
Sterre van den Engel
Lees verder
Heerlijk gegeten bij dit restaurant. Het was snel klaar en aardige bediening. De pizza smaakte erg goed. Ook de spareribs en de patat was heerlijk.
Martijn Heijdra
Lees verder
Heerlijke pizza's en vriendelijk personeel. Vooral leuk met kinderen, die kunnen en mogen kijken hoe de pizza's klaargemaakt worden en zelfs meehelpen beleggen.
Jan Boer
Lees verder
Op het oog had ik twijfels, maar wat was het fantastisch. Snelle vriendelijke bediening, fantastische pizza’s Lekker krokant en ook nog brood met kruiden boter vers uit de oven. Echt een aanrader.
Previous
Next